16. SolarEX İstanbul Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'na Meslek Yüksekokulumuz Enerji Tesisleri İşletmeciliği ve Alternatif Enerji Kaynakları öğrencilerimiz katılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve TC. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından desteklenen 16. SolarEX İstanbul Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'na Meslek Yüksekokulumuz Enerji Tesisleri İşletmeciliği ve Alternatif Enerji Kaynakları programlarından öğrencilerimiz 4 Nisan 2024 tarihinde katılım göstermiştir. Fuarda öğrencilerimize mentörlük görevini Doç.Dr. Fatma SARF ve Dr.Öğr.Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN üstlenmiştir. Öğrencilerimiz global güneş enerjisi sektörüne dair uygulamaları birinci elden deneyimlemişlerdir ve staj olanaklarını görüşme fırsatı yakalamışlardır. Paralel süregelen ilgili seminerlere de katılım göstermişlerdir. Fuar sonrası Atatürk Devrimleri Müzesi ziyaret edilerek teknik gezi tamamlanmıştır.