Uniloder 1. Ulusal Lojistik Öğrenci Kongresi

Çan Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Büşra Durmuş, Dicle Altürk, Nida Özbakış; UNİLODER kapsamında düzenlenen 1. Ulusal Lojistik Öğrenci Kongresi'ne 06.12.2019 tarihinde katılım sağlamıştır. Öğretim Görevlisi/Müdür Yardımcısı Uğur Dündar ve Öğretim Görevlisi Elvan Deniz akademisyenlerimizin önderliğinde ve yardımlarıyla İstanbul'da düzenlenen 1.Ulusal Lojistik Öğrenci Kongresi'nde öğrencilerimiz Taşımacılık Yönetimi ve Proje Taşımacılığı adı altında hazırladıkları Altıgen Konteynır projesini tasarlayarak lojistik dalında bir yeniliğe adım atmak için hazırladıkları sunumu İstanbul Maltepe Üniversitesinde, alanında uzman firmalara ve üniversitelerden katılan akademisyenlerine başarı ile sunmuşlardır. Projemiz katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Kongreye katılan firmalar; Arkas Lojistik, Mars Lojistik, MSC Lojistik, Netlog Lojistik, Ekol Lojistik, Horoz Lojistik, Barış Eker Lojistik, Günaydın Group, THY, TCDD. Kongreye katılım sağlayan üniversiteler; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi, ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi), Denizli Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesidir.

Bu lojistik tasarımı üzerine geliştirilmiş olan projeye emeği geçen başta öğrencilerimiz ve Çan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğretim Görevlisi Akın Arslan, Okul Müdür Yardımcıları; Öğretim Görevlisi Uğur Dündar ve Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Kaçar Canaydın, Öğretim Görevlisi Elvan Deniz, UNİLODER başkanı Merve Hazan Güngör, UNİLODER Başkan Yardımcıları; Aziz Buğra Kandemir ve Gökhan Koçlar' a okulumuz ve bölümümüz adına teşekkür eder, bu tarz başarılı projelerin devamını temenni ederiz.