Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Başkanlığı Çan Vergi Dairesi Ziyareti

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Dr. Fatih GÜLER ve Öğr. Gör. Gülşah KORUCU DÜNDAR sorumluluğunda Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri Çan Vergi Dairesi Müdürü Sayın Mustafa ALDEMİR’e bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyarette Çan Vergi Dairesi Müdürü Sayın Mustafa ALDEMİR Türk Vergi Sistemi ve Vergi Dairesinin işleyişi hakkında genel bilgiler verdikten öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır. Ziyaret esnasında öğrencilerimiz vergi dairesi birimlerini ayrı ayrı yerinde görerek teorik bilgileri uygulama ile harmanlama imkanı bulmuştur.

Ziyaretin  sonunda  Çan  Vergi Dairesi  Müdürü  Sayın Mustafa ALDEMİR’e Meslek Yüksekokulumuz Seramik Atölyesi’nde üretilen şekerlik hediye edilmiştir.