KARİYER GÜNÜ LOJİSTİK SEMİNERİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Günü Lojistik Semineri 14 Mayıs 2019 tarihli olarak A-206 anfi salonunda Lojistik öğrencilerinin istekli ve yüksek katılımı ile gerçekleşmiştir. Kale Grubu çalışanlarından Operasyonel Kontrol Müdürü Barış ZOROĞLU tarafından hazırlanan sunum öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanmış olup sunumda gelecek teknolojiler, iş önderlerinin çalışma biçimleri ve başarının sırları üzerinde bilgiler verilmiştir. Kale Grubunun vermiş olduğu bu destekten dolayı başta Operasyonel Kontrol Müdürü Barış ZOROĞLU olmak üzere seminerimize katılan yine Kale çalışanlarından Maliyet Muhasebe Yöneticisi Samet PALA, Operasyonel  Kontrol Yöneticisi Görkem ARSLANTAY, Metot Etüt Uzman Yrd. Ezgi AKAR  ve Nuray ZOROĞLU hanıma başta öğrencilerimiz olmak üzere Çan Meslek Yüksekokulu adına teşekkür ediyoruz.

Seminerimize, Operasyonel Kontrol Müdürü Barış ZOROĞLU, Maliyet Muhasebe Yöneticisi Samet PALA, Operasyonel  Kontrol Yöneticisi Görkem ARSLANTAY, Metot Etüt Uzman Yrd. Ezgi AKAR, Nuray ZOROĞLU, Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Elvan DENİZ, Lojistik Topluluğu ve Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı öğrencileri katılmıştır.