El Sanatları Seminerleri - Yüksekokuldan Yüksek Lisansa

El  Sanatları  Bölümü'nün  2018  den  bu  yana  gerçekleştirdiği  ve  geleneksel  hale  gelen, öğrencilerimizin  sektörle  bağlarını  güçlendirmek  ve  sektörden  çalışanların  tecrübelerinden yararlanabilmeleri amacını taşıyan, Seminerler dizisine 2021-2022 eğitim öğretim Güz döneminde iki konuk ağırlayarak devam ettik. Bu seminerlerin Bahar dönemi Mart ayı konuğu olarak Çanakkale'deki seramik atölyelerinde üretim yapan sanatçılar Burcu Gürcü Özyıldırım ve İlter Özyıldırım'ı öğrencilerle buluşturduk.15.03.2022 günü saat 13:00  da Temel Sanat Atölyesi'nde yapılan seminer, bölüm başkanı Doç. Tuba Batu, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran, Öğr. Gör. Seyfullah Büyükçapar, Öğr. Gör. Zeynep Künelgin Akbaş, Öğr. Gör. Nazmi Gül, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

İlter ve Burcu Özyıldırım meslek yüksekokulunda başlayan yüksek öğrenim hayatlarına Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nde devam etmişler.  Daha  sonra Çanakkale  Onsekiz  Mart Üniversitesi Lİsansüstü Eğitim Enstitüsü'ne devam ederekyüksek lisans derecelerini almışlardır.İki yıl önce  Çanakkale'de  beraber  kurdukları  'Muddy  Sweet  Ceramics'  adlı  seramik  atölyelerinde  seramik kullanım eşyaları tasarlamakta ve üretmektedirler.