Çan Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Almanya Karlsruhe Ettlingen St.Augustinusheim Okulları Seramik Çalıştayı

Çan Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile UNESCO Okullarından olan Almanya Karlsruhe Ettlingen St.Augustinusheim okulları arasındaki gençlik köprüsü projesi etkinlikleri kapsamında; Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Hilal YAMAN TAŞKIRAN bir Seramik Çalıştayı düzenledi. 14 öğrencinin katıldığı çalıştayda öğrencilerin yoğun ilgisi gözlemlenmiştir. İki gün süre ile alanları dışında bir bölüm olan Seramik’ te başarılı işler ortaya koyan öğrenciler ayrılırken teker teker minnettarlıklarını dile getirerek Çan Meslek Yüksekokulu’ na teşekkürlerini sundular.