2022 HAVACILIK ZİRVESİ (16.03.2022)

Çan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN Hocamız, akademik çalışmalarını sürdürdüğü Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi'ni tanıtmak, merkezde gerçekleştirilen bilimsel araştırmalar ve bilim toplum etkinlikleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Havacılık Topluluğu'nun 16.03.2022'de düzenlemiş olduğu Havacılık Zirvesi'nde bir konuşmacı olarak davet edilmiştir.

Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Havacılık Topluluğu'nun 16.03.2022'de düzenlemiş olduğu Havacılık Zirvesi'nde konuşmacı olarak katılmış, gözlemevinde gerçekleştirilen bilimsel araştırmalar, çalışma grupları, bilim toplum etkinlikleri, halk günleri ve merkezde gerçekleştirilen diğer faailetler hakkında bilgilendirme yapmıştır.