Üçüncü Patentle Türkiye Üniversiteler Patent Yarışması

Üniversitemiz Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezince, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından bu yıl 3. defa düzenlenecek olan ve önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında öğrenim gören üniversite öğrencilerinin katılabileceği “Patentle Türkiye” isimli yarışmaya başvuru almaya başladığı ve yarışma hakkında detaylı bilgiye https://patentleturkiye.turkpatent.gov.tr   adresinden ulaşılabilineceği belirtilmektedir.

Üniversitemiz Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi öğrencilerimize yarışma için patent başvurusu sırasında teknik destek sağlayacak olup öğrencilerimiz patent@comu.edu.tr adresine teknik destek almak için mail ile ulaşmaları gerekmektedir.

Yarışmaya katılım için son tarih 15.12.2021 olup, Üniversitemiz Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne teknik destek için son başvuru tarihi 30.10.2021 'dir.

3. Patentle_Türkiye_Yarışması_Başvuru_Kılavuzu.pdf