Türkiye Bankalar Birliği - “Bankacılık ve Finans Dünyasında Güncel Gelişmeler ve Beklentiler” konulu bir video konferans düzenlenecektir.

Birliğimiz tarafından, üniversitelerin Finans ve Bankacılık Bölümleri ile bankacılık sektörü arasındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yürütülen, Akademi - Sektör İşbirliği Çalışmaları kapsamında; 10 – 11 Kasım 2021 tarihlerinde “Bankacılık ve Finans Dünyasında Güncel Gelişmeler ve Beklentiler” konulu bir video konferans düzenlenecektir. Dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ışığında; bankacılık ve finans alanında yaşanan güncel gelişmeler, beklentiler ve yeni trendler hakkında, ilgili bölümlerin akademik kadroları ve öğrencilerine bilgi vermeyi amaçlayan konferans oturumları, sektör profesyonellerinin sunumlarıyla gerçekleştirilecektir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Birliğimiz ve proje sürecinde görev alan Yürütme Kurulu temsilcilerinin açılış konuşmaları ile başlayacak konferans; zoom platformu üzerinden sunulacak olup, bağlantı linki daha sonra paylaşılacaktır.

Konferansa katılım ücretsiz olup, Bölümünüz’e bağlı akademik kadro ile öğrencilere sosyal medya dahil iletişim kanallarınız aracılığıyla bilgi verilmesi ve katılım bildirimlerinin;

bağlantı adresi üzerinden, 8 Kasım 2021 tarihine kadar yapılabilir.