NİĞDE ÖMER HALİSDEMİRÜNİVERSİTESİ-BeşinciUluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi (IHTEC-2021)

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliğinde ve Hidrojen Teknolojileri Derneği koordinatörlüğünde düzenlenecek olan "Beşinci Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi (IHTEC-2021)'' 26-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında sanal ortamda  online) gerçekleştirilecektir.

Kongrenin amacı, hidrojen teknolojileri konusunda uzman akademisyen, araştırmacı, sanayici ve politika yapıcıları bir araya  getirerek hidrojen ekonomisi, altyapısı, yönetimi, güvenliği, üretimi ve dönüşümü gibi konularda bilgi alışverişinde bulunmak; üniversite, sanayi ve kamu arasında sürdürülebilir iş birliği ve koordinasyonu geliştirmektir.

Kongrede hazırlanan çalışmalar, İngilizce olarak sunulacaktır.

Kongre için özet gönderimi 15 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek olup, gönderilen bildiri özetleri bilim kurulunda bulunan akademisyenler tarafından değerlendirilmeye alınacaktır.

Kabul edilen bildiri özetleri, 01 Mart 2021 tarihinde duyurulacak ve kongre bildiri kitapçığında basılacaktır.

Bu kapsamda bir sayfalık özet ve kısa bildiri (en fazla 3 sayfa) hem word hem de pdf olarak hazırlanarak kongre web sitesi üzerinden Bildiri Özeti Online Bildiri Gönderim Sistemi üzerinden gönderilecektir.

Seçilecek çalışmalar, International Journal of Hydrogen Energy, International Journal of Energy Research ve International Journal of Exergy, International Journal of Global Warming başta olmak üzere farklı bilimsel dergilerde özel sayı olarak yayınlanacaktır.

Kongre ile ilgili detaylı bilgiye Üniversitemiz www.ohu.edu.tr/ihtec2021 adresinden ulaşılabilmektedir.