KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - TÜBĠTAK 1512 GiriĢimcilik Destek (BĠGG) Programı'nın 2022 Yılı 1'inci Çağrısı

TÜBĠTAK tarafından uygulayıcı kuruluş olarak yetkilendirilen Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve AraĢtırma Merkezi (KTÜ TTM), TÜBĠTAK 1512 GiriĢimcilik Destek (BĠGG) Programı’nın 2022 Yılı 1'inci Çağrısı kapsamında ön baĢvurularını almaya başlamıştır. İlgili programa, akademisyenler, ön lisans/ lisans/yüksek lisans/ doktora öğrencileri, mezun olmuş ve girişimci adayı olarak teknolojik ve yenilikçi iş fikirlerini şirketleşerek faaliyete geçirmek isteyen ve ilgili şartları sağlayan kişiler başvurularını yapabilecektir.

Teknoloji ve yenilik odaklı iĢ fikirlerinin, ĢirketleĢerek prototipe dönüĢtürülmesini amaçlayan ve 200.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBĠTAK 1512 GiriĢimcilik Destek (BİGG) Programı’na ön başvurular 14 Mart 2022 tarihine kadar devam edecektir. Programa yapılan başvurular Uygulayıcı Kuruluş KTÜ TTM tarafından, bir değerlendirmeye tabi tutulacak ve değerlendirmeyi geçen adaylara 1'inci aşama faaliyetleri kapsamında eğitim ve mentorluk destekleri verilecektir. iş fikrini başarılı bir şekilde iş planına dönüştüren girişimcilerin projeleri 2'nci aşama kapsamında değerlendirilmek üzere TÜBĠTAK’a gönderilecektir.

Ekler

Web Sayfası için Paylaşım Metni.pdf