Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ - Doku Kumaş Tasarım Yarışması

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından, Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, “Doku Kumaş Tasarım Yarışması ”nın üçüncüsü düzenlenmektedir.

Yarışmanın amacı; kumaş sektörüne yönelik ulusal/uluslararası pazarda rekabet edebilecek ve trend oluşturabilecek özgün, katma değerli ve inovatif ürün tasarımları ortaya çıkarmak, yeni tasarımcıların ortaya çıkmasını ve yetiştirilmesini teşvik etmektir.

Yarışmaya üniversitelerimizin “Tekstil, Tekstil ve Moda Tasarımı, Moda Tasarımı, Tekstil Tasarımı, Tekstil Mühendisliği, Geleneksel Türk Sanatları, Geleneksel Türk El Sanatları, Moda Giyim Tasarımı” bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler veya bu bölümlerden mezun olanlar katılabileceklerdir. Potansiyel yarışmacıları bilgilendirmek ve sorularına cevap verebilmek üzere 6 Haziran 2023 Salı günü saat 15.30’ta “Şimdi Sıra Sende” Zoom toplantısı düzenlenecektir.

Toplantının bağlantı bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ŞİMDİSIRA SENDE–DOKU KUMAŞ TASARIM YARIŞMASI TOPLANTISI ZOOM Link: https://gaib-org-tr.zoom.us/j/8897670658?pwd=VmQzVGpQM1Bzd1AzbUFSRi9FRlM1QT09

Toplantı Kimliği : 889 767 0658 Parola : 112233

 

Yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki bağlantılardan faydalanılabilir.

Yarışma internet sitesi  :  https://dokusundasanatvar.org/

Yarışma Instagram sayfası : https://instagram.com/dokusundasanatvar