GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI- BİGG SPOR Ödülleri Yarışması

Bakanlığımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde TÜBİTAK ve Bakanlığımızın ortak gençlik ve spor çağrı programları geliştirmesi kararlaştırılmıştır. Bu protokol kapsamında, 1512 Girişimcilik Destek Programından (BiGG) veya Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmüş olan Teknogirişim Sermaye Desteği Programı'ndan yararlanmış firmalar veya duyuruda belirtilen alanlarda ürün sunan ve geliştirmekte olan Türkiye'de yerleşik tüm firmaların; spor teknolojileri alanındaki ürünleri ile katılım sağlayabileceği Spor ve sporla ilişkili alanlarda yeni bilgi üretilmesi, yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesi, teknolojik girişimciliğin desteklenmesi, spor teknolojileri alanında farkındalığın artırılması amacıyla "BİGG SPOR Ödülleri" başlıklı yarışma için 01.10.2021 tarihinde başlayan başvurular 31.10.2021 tarihinde sona erecektir.

Söz konusu ödül yarışmasına https://eteydeb.tubitak.gov.tr linki üzerinden başvuru yapılabilecektir.