Genç Ofis Beklenti Anketi

Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri düzenleyen merkezlerdir.

Bu kapsamda, Valiliğimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy Genç Ofis faaliyetlerinin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerine tanıtılması ve öğrencilerin Genç Ofis beklentilerinin tespiti için anket hazırlanmıştır. Katılımlarınız önemlidir.