Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Deprem Felaketi Nedeniyle Bütünleme Mazeret Sınav Hakkı Verilmesi Hk

Üniversitemiz Senatosu'nun 17.02.2023 tarih ve 1 nolu kararının 12. maddesinde belirtilen Deprem bölgesi içinde olan 11 il ve 1 ilçede (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) afetten etkilenen öğrencilerden güz yarıyılı bütünleme sınavlarına girmeyenlerin 27 Şubat-03 Mart 2023 tarihleri arasına ertelenen Güz Yarıyılı Bütünleme Telafi Sınavlarının uzaktan çevrimiçi sınav, ödev, proje vb. şekilde yapılması ve telafi sınavlarına katılmak için 24 Şubat 2023 tarihi mesai bitimine kadar birimlere başvuran öğrencilerin değerlendirmeye alınacaktır.

 

NOT : 27 Şubat-03 Mart 2023 yapılacak olan bütünleme sınavları online olarak yapılacaktır. Sınavlara katılacak öğrencilerimizin ilgili dersin öğretim görevlisi ile irtibata geçilip sınav şeklini ve zamanını öğrenmelidir.

 

----------------------------------------------------------------------------------

Zorunlu Yabancı Dil İngilizce (YÖK) dersi'ne ait 2022-2023 Akademik yılı Güz Yarıyılı Bütünleme sınavı 02 Mart 2023 Perşembe günü Microsoft Teams üzerinden Online olarak merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim saat 16.00'da yapılacak olup; sınav ile ilgili bilgilendirme dersi veren Öğretim Elemanları tarafından yapılacaktır.

Bu sınava Bütünleme sınavına girmemiş tüm öğrenciler katılabilir. Sınav online olarak “PELİN ALBAYRAK SINAV EKİBİ” de yapılacaktır. Sınav ekip kodu: flvyo3q

 

----------------------------------------------------------------------------------

Türk Dili I dersi Bütünleme Telafi Sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde bilgisayar ortamında online yapılacak olup sınav tarihinin ve saati aşağıda belirtilmiştir.

Sınav Tarihi 02.03. 2023
Sınav Yeri (Online Ortam) Microsoft Teams / Online
Sınav Saati (NÖ-İÖ) 15.00

 

TDİ-1001-TÜRK DİLİ I- ÇAN MYO-BÜTÜNLEME TELAFİ

Ekip Kodu : 1tdfab8

 

----------------------------------------------------------------------------------

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersinin bütünleme telafi sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Microsoft Teams  uygulaması üzerinden online olarak yapılacaktır.

Sınav Tarihi 02.03. 2023
Sınav Yeri (Online Ortam) Microsoft Teams / Online
Sınav Saati (NÖ-İÖ) 13.00

 

 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Dersi Güz Dönemi Bütünleme Telafi Sınavı başlığı ile ekip kuruldu.

Katılım kodu: n7bq3nj