ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Logo Yarışması

Çivril Belediyesi'nin kimliğini ve marka değerini ön plana çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek logo tasarımı arıyoruz. İlçemizin tarihi ve kültürel değerleri olan, “Beycesultan Höyüğü, 17 Eylül 1176 yılında Çivril'de kazanılan Miryokefalon Zaferi, Yeşil Çivril’imizin Akdağı, Işıklı Gölümüz ve Nilüferlerimiz ile Büyük Menderes Nehrinin doğduğu bereketli topraklarda yetişen elmamız” gibi birçok önemli değerlerimizden biri veya birkaçının güçlü bir şekilde temsil edildiği akılda kalıcı, özgün, yenilikçi, estetik ve işlevsel kullanım imkânlarına sahip bir Çivril Belediyesi Logosu tasarlanması ve bu tasarımın Çivril Belediyesi'nin kurumsal işlemlerinde kullanılması amaçlanmaktadır.

Yarışma Tarihi: 01/06/2021 ­ 31/07/2021

Başvuru Adresi: Çarşı Mah. Uşak Cad. No:2 Çivril/ Denizli