Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Çankaya Üniversitesi 25. Yıl Etkinlikleri

Çankaya Üniversitesi olarak Üniversitemizin kuruluşunun 25. yıl dönümünü, bilimden teknolojiye, ekonomiden kültürel ve sanatsal çalışmalara kadar çok sayıda etkinlik ile kutluyoruz. Stefano Boeri Architetti’nin Kurucusu ve Politecnicodi Milano’da Profesör olan Stefano Boeri, 4 Mart 2022 Cuma günü saat '0.00 ’da “Yeşil Obsesyon : Ağaçlar Şehirlere, İnsanlar Ormanlara” konferansı verecektir. İklim değişikliği tartışmalarının uluslararası mimarlık alanındaki önemli aktörlerinden biri olan Stefano Boeri, mimarlık ve şehircilik alanında  ekolojik geçişe ses vermeyi amaçlayan Yeşil Obsesyon konusunda bilgi verecek ve yayımlanan yeni kitabı üzerine paylaşımda bulunacak .

Moderatörlüğünü Doç.Dr.Cengiz Özmen’in gerçekleştireceği çevrim içi konferans,

https://zoom.us/j/93681243714 

linki aracılığıyla takip edilebilecektir . Üniversitemizin 25. kuruluş yıl dönümü  etkinlikleri kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nde East Bay, California State University Bilgisayar Bilimleri Bölümü Başkanlığı görevini yürüten Prof .Dr.Levent Ertaul, 8 Mart 2022 Salı günü saat 10.00 ’da “Siber Güvenlik – Gizlilik : Siber Uzayda Kendimi Nasıl  Koruyabilirim? Biraz Bireysel Gizlilik Rica Etsem?” konulu  konferans gerçekleştirecektir.

Moderatörlüğünü Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Selçuk Geçim’in üstleneceği çevrim içi konferans,

https://zoom.us/j/92701452757

linki aracılığıyla takip edilebilecektir. 

İngilizce yayınlanacak iki konferans, Zoom platformu üzerinden simultane çeviri desteği ile Türkçe takip edilebilecek, aynı zamanda Çankaya Üniversitesi YouTube sayfasından (https://youtube.com/c/ÇankayaÜniversitesiofficial) İngilizce olarak canlı izlenebilecektir.