ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması

Uluslararası Troia Festivali uzun yıllardır Çanakkale Belediyesi tarafından organize edilen, “Troia” ve “Barış” olgularını öne çıkararak kentimizin ulusal ve uluslararası alanda bilinirliğine ve kültür sanat yaşamına katkıda bulunan bir değeridir.

Uluslararası Troia Festivali etkinliklerini duyurmak amacı ile afiş seçilmesi, yarışmaya katılan tasarımlar arasından sergilenmeye değer bulunan afişlerin festival kapsamında sergilenmesi amacı ile yine uzun yıllardır.  Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması düzenlenmektedir.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü ve Çanakkale Tübingen Troia Vakfı işbirliği ile düzenlenen Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması için başvurular başlamıştır. Yarışma uluslararası alanda 18 yaş üzeri tüm tasarımcılara açık olup, son başvuru tarihi 26 Mayıs 2022'dir.

Ekler

AFİŞ TASARIM ve UYGULAMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ.pdf