BURSA KÜLTÜR, TURİZM VE TANITMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI - Bursa Uluslararası Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizdeki kamu kurumları, kamu kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle gerçekleştirmekte olduğumuz Bursa Uluslararası Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması'nın başvurularına başlanılmıştır. Hediyelik ürün tasarımı ve desen tasarımı kategorilerinde düzenlenen yarışmanın başvuruları www.bursa.com.tr adresinden yapılabilmektedir. 8.500 yıllık kadim bir geçmişe sahip olan Bursa'mızın elde ettiği tüm değerleri iç ve dış turizmde kullanılabilecek olan hediyelik eşyaların üzerine işleyebilmek ve kentimizdeki hediyelik eşya üretimi sektörünü güçlendirmek adına düzenlediğimiz bu yarışmanın daha büyük kitlelere ulaşmasının elde edilecek hediyelik ürün veya desenlerin niteliğini ve niceliğini arttıracağı düşünülmektedir.

İletişim:

Serkan Teke