ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ - 6. INCSOS - 100. Yılında EvrenselBoyutlarıyla İstiklal Marşı ve MehmetAkif Ersoy" Kongresi
Bilindiği üzere 2021 yılı, TBMM tarafından olarak ilan "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Yılı" edilmiş olup Üniversitemiz Senatosunun ilgi kararı ile üniversitemizde de olarak "İstiklal Marşı Yılı" kabul edilmiştir. Bu bağlamda TBMM Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP'un himayelerinde Rektörlüğümüz ile Tarihdaş Milletler Derneği ana işbirliğinde ve bir çok kurumun desteğiyle 27-30 Eylül 2021 tarihleri arasında 6. INCSOS "100. Yılında Evrensel Boyutlarıyla İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Kongresi" gerçekleştirilecektir.
Söz konusu kongrenin açılışı TBMM yerleşkesinde yapılacaktır. İstiklal Marşı ve Mehmet Akif'in Türkiye dışındaki etkilerinin tek tema olarak belirlendiği ve afişi ekte gönderilen kongre ile ilgili her türlü bilgiye www.incsos.org adresinden ulaşılabilmektedir.