Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ - İleri Düzey Excel Sertifika Programı

Günümüzde iş hayatında bilişim teknolojilerinin kullanılması kaçınılmaz olmuştur. İş ilanı veren birçok firma öncelikle alacağı kişinin bilişim teknolojileri konusunda bilgili olmasını ön şart olarak istemektedir. Özellikle Ofis programları iş hayatında sıklıkla kullanılan yazılımlardan biridir. İş hayatında en çok kullanılan ofis programı EXCEL'dir.

EXCEL ile tüm çalışmalarınızı yönetebilir, tablolar hazırlayabilir, grafiklerle verilerinizi görselleştirebilirsiniz. İş dünyasında verileri görselleştirmek ve anlamlandırmak oldukça önemlidir. Üstlerinize hazırlayacağınız raporları EXCEL üzerinden yapmanız gerekir. EXCEL girdiğiniz sayısal değerleri otomatik olarak toplayan tablolar oluşturmanızı, temiz düzenlerde tabloların çıkışını almanızı ve basit grafikler oluşturmanızı sağlar. EXCEL yazılımı belge, elektronik tablo, sunu oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden yazılımların birleştirildiği "Office" ürün paketinin bir parçasıdır.

İş yaşamında fark yaratmak isteyen yönetici ve çalışanların Excel'in ileri düzey özelliklerini kullanarak, verilerden anlamlı ve etkili sonuçlar elde etmek amacıyla analizler yapabilme ve raporlar hazırlayıp sunabilme becerileri kazanmaları hedeflenmektedir.

İleri Düzey EXCEL eğitimiyle, hem teorik yönüyle hem de uygulamadan edinilmiş deneyimlerle bu bilgi, beceri ve incelikleri katılımcılara sağlamayı hedeflemektedir. Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASBÜSEM) tarafından düzenlenecek eğitimin, bu amaçları gerçekleştirmeye katkısının olacağını değerlendirmekteyiz. Eğitimin linki İleri Düzey Excel Sertifika Programı  Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (asbu.edu.tr)' dir.

 

Ekler

İLERİ DÜZEY EXCEL SERTİFİKAPROGRAMI.pdf