ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - BİGG TEAM Teknogirişim Programı 2021/1 Yeni Dönem Çağrısı

Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliğinde oluşturulan ve ARİNKOM TTO ile ETTOM tarafından yürütülen BİGG TEAM Girişimcilik Destekleme Programı 2021/1 yeni dönem çağrısı açılmıştır!

TÜBİTAK tarafından belirlenen tematik alanlar kapsamında yenilikçi ve teknoloji tabanlı bir iş fikriniz varsa BİGG TEAM Girişimcilik Destekleme Programı ile 200.000 TL hibe desteği ile şirketinizi kurabilirsiniz.

BİGG TEAM Girişimcilik Destekleme Programı hakkında detaylı bilgiye bigg.team adresinden ulaşabilir veya bizlere telefon ve/veya e-posta ile ulaşarak bilgi  alabilirsiniz.

Program hakkında detaylı bilgiler şu şekildir;

--- BiGG TEAM Girişimcilik Destekleme Programı kimler için uygun? Başvuru kriterleri neler?

* Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikrine sahip girişimci adayları,

* Açık ve örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans ve lisans öğrencileri,

* Yüksek lisans ve doktora öğrencileri,

* Ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerinden mezun girişimci adayları,

* Başvuru tarihi itibariyle herhangi bir şirket sahibi veya ortaklı yapısı içinde olmayan bütün akademisyenlerimiz başvuru yapma  hakkına sahiptir.

--- BİGG TEAM Girişimcilik Destekleme Programı’nın avantajları neler? Ne Sunuyoruz?

* Ofis Olanakları

* Eğitimler

* Yatay ve Dikey Mentorluklar

* Prototipleme Atölyesine Erişim

* Network Desteği

* Teknolojik Altyapıya Erişim

--- Çağrı kapsamında desteklenecek tematik alanlar hangileri?

* Akıllı Ulaşım (Yol Güvenliği, Otonom/Elektrikli Araçlar, İnsansız Hava, Kara ve Deniz Araçları, Otomotiv ve Yan Sanayi vb.)

* Akıllı Üretim Sistemleri (Endüstriyel Bilişim, Katmanlı/Hızlı Üretim, Makina İmalat, Otomasyon, Robotik, Yüksek Performanslı Malzemeler vb.)

*Enerji ve Temiz Teknolojiler (Akıllı Binalar, Akıllı Şehirler, Atıktan Enerji, Biyoenerji, Çevre, Enerji, Enerji Depolama, Enerji Verimliliği, Malzeme/Kimya Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, vb.)

* İletişim ve Sayısal Dönüşüm (Bilgi Güvenliği, Bulut Bilişim, Büyük Veri, Eğitim, Elektronik Sistemler, Giyilebilir Teknolojiler, IOT, İletişim, Ölçme-Test-Analiz, Karar Destek Yazılımları, Mobil Uygulamalar, Sanal/Artırılmış Gerçeklik, Ses/Görüntü/Metin İşleme, Turizm Teknolojileri, Web Uygulamaları, Yapay Zeka, vb.)

* Sağlık ve İyi Yaşam(Biyomalzeme, E-Sağlık, İlaç, Kozmetik, Tanı ve Analiz Kitleri, Tıbbi Cihazlar, vb.)

* Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme (Akıllı ve Temiz Tarım, Bitki Sağlığı, Fonksiyonel Gıda, Gıda Güvenilirliği, Gıda Güvenliği, Hayvan Sağlığı ve Refahı,Su Ürünleri, Su Verimliliği, Tohum, vb.)

Sorularınız için arinkom@anadolu.edu.tr / arinkom@eskisehir.edu.tr e-mail adresimizden

ve 0222 335 08 86 / 0222 335 05 80 – 1669/4598 numaralı telefonlardan bize ulaşabileceğinizi hatırlatırız.

Saygılarımızla,