Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt İşlemleri

2021 Yılı YKS ile Üniversitemize yerleşen adayların elektronik kayıt işlemleri 4-8 Eylül 2021, herhangi bir nedenle elektronik kayıt yapamayan adayların yüzyüze kayıt işlemleri ise 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

İkinci öğretim programlarına yerleşen adaylardan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenim görmek isteyenler öğrenim ücretlerini 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında TC Kimlik numarası ile herhangi bir Ziraat Bankası ATM, Ziraat internet şubesi veya Ziraat mobil bankacılık seçeneklerinden birini tercih ederek yatırabileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan öğrencilerin kayıt için gerekli belgeleri 11-22 Ekim 2021, yüzyüze kayıt yaptıran öğrencilerin ise 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yerleştikleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulları tarafından teslim alınacaktır.

Yeni kayıtlanan tüm öğrenciler 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerini bizzat kendileri öğrenci bilgi sistemi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Öğrencilerin öğrenci bilgi sistemi kullanıcı adları TC kimlik numaraları olup; parolaları ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir. SMS ulaşmayan öğrenciler,

https://hesap.comu.edu.tr/

adresinden yeni parola edinebileceklerdir.

2021 Yılı YKS ile Üniversitemize yerleşen adayların izleyeceği adımları gösteren adım adım kayıt rehberi hazırlanarak üniversitemiz ana sayfasında yayınlanmıştır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı yeni kayıt işlemlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için öğrencilerin ilgili duyuruları dikatlice okuyup yönergelere göre hareket etmeleri gerekmektedir.

Elektronik Kayıt için : Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU duyurumuzu inceleyebilirsiniz.

YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ADIM ADIM KAYIT REHBERİ