2020 ÖSYS ile Yerleşen ve Elektronik kayıt yapıp evrak teslim etmeyen öğrencilerimizin DİKKATİNE !!

2020 ÖSYS ile Üniversitemize Yerleşen ve Elektronik kaydı gerçekleştirilen öğrenciler 11-22 Ekim 2021 tarihleri arasında kayıt olduklarını gösterir E-Devlet'ten almış oldukları barkodlu çıktıyı ve kayıt için istenen aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte birim öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Kaydında İstenen Belgeler

1.Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın fotokopisi ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. 2020 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı).

3. Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanları n diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

4. 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

5. Kimlik fotokopisi.

6. Elektronik kayıt yapanlar için kayıt olduklarını gösterir barkodlu çıktı

GÜZ YARIYILI

04-08 Eylül 2021

Elektronik Kayıtlar (Yeni Kazananlar için)

06-10 Eylül 2021

Yüzyüze Kayıtlar (Yeni Kazananlar için)

04 - 08 Ekim 2021

Kayıt Yenileme (Tüm Öğrenciler)

11 Ekim 2021

Derslerin Başlaması (Tüm Öğrenciler)

DERSLER YÜZ YÜZE OLACAKTIR.