2020-2021 GÜZ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2020-2021 GÜZ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI EKTEDİR.

Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçişle Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt için gerekli tüm belgeler ile birlikte Meslek Yüksekokulumuza bizzat başvurarak yerinde kayıtlarının yapılması gerekmektedir.

Asil Kesin Kayıt

21.09.2020

23.09.2020

Yedek Kayıt

24.09.2020

25.09.2020

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

1. 3 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).

1. İkinci öğretim okuyacak öğrenciler öğrenim ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu.

1. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge

1. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.

1. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.

Lojistik.pdf
Maden-teknoljisi.pdf