2020-2021 BAHAR ARA SINAVLARI (VİZE)

2020-2021 Akademik yılı Bahar yarıyılında Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinin Ara sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde bilgisayar ortamında online yapılacaktır.

OKUL SINAV TARİHİ SINAV YERİ I. ÖĞR. II. ÖĞR.
Meslek Yüksekokulları 27.04.2021 Microsoft Teams 15.00 15.00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yüksekokulumuz öğretim elemanları tarafından uzaktan eğitim ile yürütülen Zorunlu Yabancı Dil İngilizce (YÖK) dersi'ne ait 2020-2021 Akademik yılı BaharYarıyılı Vize sınavı 28 Nisan 2021 Çarşamba günü Microsoft Teams üzerinden Online olarak merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim saat 11.00'da yapılacaktır.

2020-2021 Akademik yılı Bahar yarıyılında TDI 1002- TDE 1002 Türk Dili II, derslerinin Ara sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde bilgisayar ortamında online yapılacaktır.

OKUL SINAV TARİHİ SINAV YERİ I. ÖĞR. II. ÖĞR.
Meslek Yüksekokulları 29.04.2021 Microsoft Teams 15.00 15.00

Bunların Dışındaki Derslerin (Vize) Ara Sınavları; Yukarıda belirtilen YÖK derslerinin sınav tarihleri ve saatleri dikkate alınarak Ders günü ve saatinde yapılacak olup Teams üzerinden duyurulacaktır.