Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu

Vizyon & Misyon

Topluluğumuz, Çan Meslek Yüksekokulu ile Çan Halkı arasında iletişim kurmayı sağlayarak, ihtiyaçlara cevap vermeyi hedeflemektedir. Topluluğumuzun gerçekleştireceği projelerde; Yerel yöneticilerin, STK temsilcilerinin, özel sektör yöneticilerinin, kısaca tüm paydaşlarımızın fikirleri bizlere yön verecek, ışık tutacaktır. Fikir alışverişini interaktif hale getirmek amacıyla Facebook ve Twitter adreslerimizi açtık. Her iki sosyal ağdanda gurubumuzun ismini aratan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız, görüş ve önerilerini bize iletebilir. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyoruz.

Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğunun kurulmasına onay veren Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Mustafa Saçar’a, Topluluğumuzun kurulmasında her türlü desteği veren Çan Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. Dr. Özcan Özen’e, her konuda topluluğumuzun yanında olan Öğr. Gör. İdil Elver’e, topluluğumuzdan desteklerini esirgemeyen Çan Meslek Yüksekokulunun değerli hocaları Öğr. Gör. Erdem GÜNDOĞDU, Öğr. Gör. Sevcan Turan, Öğr. Gör. Ercüment Köksal, Öğr. Gör. Celal Kamacı, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran ve Öğr. Gör. Ayhan Taşkıran’a çok teşekkür ediyoruz.

Çan Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu

Önder Gözütok

Başkan Yardımcıları

Anılcan Us