Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

ŞEHİT EMİN AYDIN İMAM HATİP ORTAOKULU’NUN ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ZİYARETİ

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün KTS (Kalite Takip Sistemi) etkinlikleri çerçevesinde, Çan Kaymakamlığı Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri,  Müdür Yardımcısı ve Sosyal Bilimler öğretmeni  Mustafa KAVAK eşliğinde Çan Meslek Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirdiler. 

Çan Meslek Yüksekokulu ziyaretlerinde kendilerine Müdürlüğü temsilen Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN eşlik etti.   KAÇAR CANAYDIN,  misafir  öğrencileri  ve müdür yardımcısı Mustafa KAVAK’ı karşılayarak; kütüphane, sınıf, atölye ve laboratuvarların tanıtımını idari personel Mustafa YILMAZ ile birlkte  gerçekleştirdi. 

KAÇAR CANAYDIN ‘ Bu tür etkinliklerin, üniversitelerin bulunduğu bölgelerde  pozitif dışsallıklar oluşturmasına, ilişkilerin gelişimine  ve çalışma ortaklıkları açısından kurumların birbirini daha yakından tanımasına vesile olduğunu’ belirtti. 

Devam eden gezide öğrencilere,    Hidrolik ve Pinomatik Laboratuvarı'nda Öğr. Gör. Yakup KILIÇARSLAN laboratuvar koşulları ve öğrencilerin yaptıkları uygulamalar hakkında bilgi verirken, Alçı ve Seramik Atölyelerinde Öğr. Gör. Seyfullah BÜYÜKÇAPAR ve Öğr. Gör. Zeynep KÜNELGİN AKBAŞ atölyelerde öğrenci ve hocaların ortaya koydukları sanat eserlerini tanıttı.

Çan Meslek Yüksekokulu’nun öğrenci kapasitesi, eğitim-öğretim olanakları, sportif ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Misafir öğrencilerin soruları cevaplanarak karşılıklı memnuniyet ve  temenniler dile getirildi.