Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

REKTÖR DANIŞMANI YRD. DOÇ. DR. ENVER YOLCU ve ÇOMÜ GENEL SEKRETER YARD. KENAN YÜCEL'İN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ ZİYARETİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ (ÇOMÜ) MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRÜ VE YÜKSEKOKULLARIN KOORDİNASYONUNDAN SORUMLU REKTÖR DANIŞMANI YRD. DOÇ. DR. ENVER YOLCU VE ÇOMÜ GENEL SEKRETER YARDIMCISI KENAN YÜCEL, ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU'NU VE ÇAN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU'NU ZİYARET ETTİLER

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Yüksekokulların Koordinasyonundan sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu ve ÇOMÜ Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Çan Meslek Yüksekokulu'nu ve Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu ziyaret ettiler.

Çan Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin Kantar, Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Erdem Gündoğdu,  Çan Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cahit Çağlar Yalçıner ‘in hazır bulunduğu ziyarette Çan Meslek Yüksekokulu nezdinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı yüksekokulları ile ilgili görüş teatisinde bulunuldu.

245-svpy-r1.jpg

245-svpy-r2.jpg