ORYANTİRİNG SEMİNERİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu, Çan Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çan Meslek Yüksek Okulu ve Çan Akademik Gençlik ve Spor Kulübü işbirliği içerisinde Oryantiring nedir? Nasıl yapılır?  konulu bir seminer düzenlendi.

İlgi alaka ve katılımın üst seviyede olduğu seminerdeki sunum sonucunda Oryantiring Eğitimi almak, uygulamak, sporcu olmak konusunda Üniversitede Oryantiring Çalışma Grubu adı altında 35 kişilik bir topluluk oluşturuldu.

Oryantiring branşının uygulanması için gerekli olan tüm özellikleri barındıran, çok elverişli antrenman ve yarışma alanlarının bulunduğu Çanakkale ilinin Çan ilçesindeki, Kestane Çeşmesi, Çamlık mevkiindeki alanda, harita çizimi, eğitim ve gelişim kamplarının düzenlenmesi konusunda çalışmalara başlanılacak.