Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

ÖĞRENCİMİZ RABİA AVCI MESLEK YÜKSEKOKULLARI BİRİNCİSİ OLDU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu'nun bulunduğu Çan'da düzenlenen törenin yanı sıra Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda gerçekleşen törene de katılan Çan Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli mezun öğrencilerle büyük mutluluk yaşadı.

Törene Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider, Muharrem Erkek ve Bülent Öz, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Yücel Acer, ''Türk milletinin fedakârlığının, azminin ve iman gücünün iftiharı haline gelmiş Çanakkale ruhunun bilim dünyasındaki abidesiyiz'' dedi. Törende konuşan Vali Hamza Erkal ise; öğrencilere Çanakkale Gönüllüleri şeklinde hitap etti ve başarılarından dolayı tebrik etti.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat,  Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muzaffer Yücel'in ve Çan Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin katıldığı törende dereceye giren öğrencilere diploma ve hediyeleri takdim edildi.

Ayrıca, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tüm Meslek Yüksekokulları içinde en yüksek not ortalamasıyla birinci olan Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Mimari Sanatlar Program mezunun Rabia Avcı, Çan Meslek Yüksekokulu'nu gururla temsil etti. Avcı, birincilik plaket ve ödüllerini Çanakkale Valisi Hamza Erkal ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider tarafından aldı.

Törende ayrıca Çan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat birinci olan Rabia Avcı'ya çeşitli ödüller verdi. Okul ikincisi Mekatronik programı mezunu Serkan Saban'a ödül ve diploması Müdür yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu ve Öğr. Gör. Muzaffer Yücel tarafından takdim edildi.

Grup Ezgi konseri ile devam eden mezuniyet töreni kep atma merasimi ile sona erdi. Tören sonrası Yamaç Restaurant'ta mezuniyet iftarı verildi.

267-ende-r1.jpg

267-ende-r2.jpg

267-ende-r3.jpg

267-ende-r4.jpg

267-ende-r5.jpg

267-ende-r6.jpg

267-ende-r7.jpg

267-ende-r8.jpg

267-ende-r9.jpg

267-ende-r10.jpg