MİMARİ DEKORATİF SANATLAR PROGRAMI "EĞİTİM VE MESLEK BİLGİLENDİRME" SEMİNERİ

MİMARİ DEKORATİF SANATLAR PROGRAMI'NIN EĞİTİM VE MESLEK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden Doçent Buğru Han Burak KAPTAN ile, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Öğr. Gör. Özgür KAPTAN 4.12.2015 tarihinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar Programının Öğrencilerine ''Mimari Dekoratif Sanatlar Programının Eğitim ve Meslek Bilgilendirme Semineri'' ni sunmuşlardır.

Çan Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğe, Çan MYO Müdür yardımcısı Öğr.Gör. Muzaffer Yücel, El Sanatları Bölümü Öğretim Elemanlarından Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nazmi Gül, Öğr.Gör. Hilal Yaman Taşkıran, Öğr. Gör. Ayhan Taşkıran ve Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Normal Öğretim ile İkinci Öğretim birinci ve ikinci sınıf öğrencileri katılmışlardır.

234-njnp-r1.jpg
234-njnp-r2.jpg