Meslek Yüksekokulumuz Yöneticilerinden Rektör Yardımcılarına Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu ve Öğretim Görevlisi Muzaffer Yücel ile Yüksekokul Sekreter Vekili Mehmet Emin Demirel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili çeşitli sorunlar görüşüldü. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Erat, Yüksekokulumuzun sorunlarının çözümünde Rektörlük yönetiminin verdiği destek nedeniyle Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem'e ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar'a teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar ile gerçekleşen ziyarette ayrıca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'ne bağlı olarak Çan Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Seramik Atölyesi'nin durumu hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerde Rektör Yardımcılarına Seramik Atölyesi'nde üretilen Osmanlı Şekerliği hediye edildi.

233-enwv-r1.jpg

233-enwv-r2.jpg