MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE ATAMA

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ (ÇOMÜ) MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE,  ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. ERDEM GÜNDOĞDU ATANDI.

Çan Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Öğretim Üyesi ve aynı zamanda  Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu,   Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer tarafından,  Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcılığı (MEYOK) görevine atandı.  22 Şubat 2016 tarihinde yeni görevine başlayan Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu koordinatör yardımcısı olarak, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer başkanlığında, Rektörlük Senato Salonu'nda, Meslek Yüksekokulu Müdürleriyle bir değerlendirme toplantısına katıldı. Gerçekleştirilen toplantıya Rektör Acer'in yanı sıra Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat ve ÇOMÜ bünyesindeki  Yüksekokullarının ve Meslek Yüksekokullarının müdürleri katıldılar.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat  ''Çan Meslek Yüksekokulu müdürlüğü olarak Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu'yu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz'' şeklinde  konuştu.

242-upuw-r1.jpg
242-upuw-r2.jpg