Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Mekatronik Topluluğu Endüstriyel Robot Semineri

ÇAN MYO'DA ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SEMİNERİ

Çan MYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü tarafından organize edilen ''Eğitim Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon ve Eğitimler'' isimli seminer, Entek Eğitim Teknolojileri Danışmanlık A.Ş. desteği ve Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU, ÇMYO Müdürü Doç. Dr. Özcan ÖZEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ÖZKAN'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Entek Eğitim Teknolojileri Danışmanlık A.Ş. Satış ve Proje Müdürü Özcan DEMİRSOY'un sunumu ile başlayan seminerin ilk bölümünde Endüstriyel Alandaki gelişmelerden bahsedildi. İkinci bölümde insansı robot NAO'nun tanıtımı ve gösterisi davetlilerden beğeni topladı.

Çan MYO Mekatronik Bölümü öğrencileri için büyük katkı sağlayan seminere yaklaşık 1000 davetli katıldı. Seminerden sonra görüştüğümüz Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Özcan ÖZEN, ''Çan MYO Mekatronik Bölümü gerek eğitim faaliyetleri gerekse OSYM sıralamasında Türkiye'de en yüksek puanla öğrenci alması ile cazibesini gün geçtikçe arttırmaktadır'' dedi.

Programa Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri haricinde Çan Linyit İşletmeleri Müdürlüğü, Çan Termik Santrali, Çanakkale Seramik Fabrikalarından teknik personel ayrıca Çan Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de katıldı.

199-heqv-r1.jpg

199-heqv-r2.jpg

199-heqv-r3.jpg