Lojistik Topluluğu'ndan Hayat Kimya'ya Teknik Gezi

Çan MYO Lojistik Topluluğu, 5 Nisan 2106 tarihinde  Doğanlar Yatırım Holding Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayii'nin sponsorluğunda, Hayat Kimya'nın Kocaeli'nde bulunan tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hayat Kimya, tüm lojistik yönetim ve depolamayı tek bir otomatikleştirilmiş sisteme indirgemeyi taahhüt eden bir depo inşasında Mecalux'ü görevlendirmiştir. Mecalux tarafından  kurulan ve dünyanın en büyük tam otomatik giydirme raf depolarından biri olan  Hayat Kimya'ya ait depo,  bir ilk olma özelliğine sahiptir.

Öğrenciler, A.Cüneyt GENCAL (Inbound Depo Operasyonları ve Süreç Geliştirme Müdürü), Celalettin DİZMAN (Teknik Bakım ve Sistemler Müdürü), Ali TOSUN (Outbound Depo Operasyonları Müdürü), Segah SAVAŞIR (Yetenek Kazandırma ve İç İletişim Uzmanı) ile görüşerek ve İnbound ve Outbound depo operasyonları ve işgücü ihtiyacının hangi alanlarda yoğunlaştığı, tedarik zinciri ve stok yönetiminin sektördeki payı ve önemi hakkında bilgi aldılar.

255-mjfl-r1.jpg

255-mjfl-r2.jpg