Lojistik Topluluğu'ndan Doğtaş Fabrikası'na Teknik Gezi

Çan Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren ve  pek çok etkinlik gerçekleştiren Lojistik Topluluğu, sektör ziyaretlerine Çan MYO Öğr.Gör. Betül KURT'un girişimiyle, Doğanlar Yatırım Holding bünyesinde bulunan Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayii'nin  Biga'da bulunan fabrikasına teknik gezi düzenleyerek devam etti.

Üretim sürecinin tüm safhaları hakkında yetkililer tarafından bilgi edinen öğrenciler, İnsan Kaynakları Müdürü Levent Burucu ve Lojistik Müdürü Hasan Önder ile tanışma imkânı buldular.

Çan MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Enerji Tesisleri İşletmeciliği Programı öğrencilerinin de aralarında bulunduğu grup, Doğanlar Yatırım Holding'in Karabiga'da bulunan enerji yatırımı hakkında sorular sorarak bilgi aldılar.

Doğanlar Holding'in önemli bir parçası olan ve şu an Türkiye'nin ikinci, Avrupa'nın önde gelen firmalarından birisi olan Doğtaş'a yapılan teknik gezi, Öğr.Gör. Betül Kurt'a göre, öğrencilerin iş dünyasına ait vizyonlarının gelişmesinde oldukça faydalı olmuştur.

256-kswm-r1.jpg

256-kswm-r2.jpg