Lojistik Paket Programlar dersi için AKINSOFT Wolvox ERP 3 programı

Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu olarak 20.12.2018 tarihli öğleden önce AKINSOFT Wolvox ERP 3 eğitimini İstanbul AKINSOFT’tan aramıza katılan Ar-Ge Sorumlusu Cansu KEREMİTÇİ hanım verdikten sonra saat 14:30’da Lojistik, Enerji Tesisleri Işletmeciliği ve Muhasebe programından katılan öğrencilerimize öncelikle AKINSOFT Çanakkale Ana Bayi Yazılım Sorumlusu Mehti DÖNMEZ bey AKINSOFT hakkında öğrencilerimize bilgi verdikten sonra ERP programı nedir? Niçin öğrenilmesi gerektiği gibi hususlarda Cansu hanım sunumunu gerçekleştirmiştir. Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri açısından faydalı bir seminer gerçekleştirmiş olmamızdan dolayı başta AKINSOFT ve AKINROBOTICS kurucusu/Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Özgür AKIN bey, Bayi Kanal Uzmanı Kader AKGÜN, AKINSOFT Çanakkale Ana Bayi Yazılım Sorumlusu Mehti DÖNMEZ bey ve Ar-Ge Sorumlusu Cansu KEREMİTÇİ hanım ve Çan Meslek Yuksekokuku Müdürü Öğr.Gör. Akın ARSLAN beye çok TEŞEKKÜR ediyoruz. Öğrenciler açısından olumlu geri dönüşler sağlayan bu faaliyetimize Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör. Elvan DENİZ, Topluluk Başkan Vekili olarak Ömer GÜNEY ve Çan Meslek Yuksekokuku  öğrencileri katılmıştır.