Kurumlararası İletişim ve İşbirliği Ziyaretleri

Çan Meslek Yüksekokulu ve Uygulamaları Bilimler Yüksekokulu  yönetimi ''Kurumlararası İletişim ve İşbirliği''  çerçevesinde, 18 Mart Çan Termik Santral Müdürü Oğuzhan Yıldız'ı ziyaret ettiler.

Çan Meslek Yüksekokulu  müdürü Doç Dr. Muhammet ERAT  ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Çetin KANTAR, Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Muzaffer YÜCEL ve  yüksekokul sekreteri M. Emin DEMİREL, Çanakkale 18 Mart Çan Termik Santrali'ne ziyarette bulundular. Elektrik Enerjisi Üretim-İletim-Dağıtımı, Enerji Tesisleri İşletmeciliği ve diğer program öğrencilerine, teknik geziler kapsamında destek veren 18 Mart Çan Termik Santral ve Yüksekokul -  Meslek Yüksekokulu yetkilileri tarafından, yönetsel düzeyde bir  diyalog geliştirerek, kurumlararası işbirliğinin pekiştirilmesi için  karşılıklı  adımlar atıldı.

235-falm-r1.jpg

235-falm-r2.jpg