Kingfisher Mağazalar Zincirinin yetkilileri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Dünya perakende devlerinden Kingfisher Mağazalar Zincirinin yetkilileri "Sosyal Sorumluluk Projesi" için Kaleseramik Fabrikalarını ve Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarete Kingfisher İngiltere ofisinden Vicky Edwards ve Türkiye ofisinden Özgür Öğülmüş katıldı.

Misafirlerimize;Kaleseramik Kalite ve Yönetim Sistemleri Müdürü Alper Özkök ve İnsan Kaynakları Direktörlüğü İdari İşler Yöneticisi Güler Gül eşlik etti.

Kurumumuz personelinin de katıldığı ziyarette, eğitim ve sosyal sorumluluk alanında yaratıcı fikirler paylaşılarak geliştirilebilecek alternatif projeler  görüşüldü. Projelerin hayata geçirilmesi ve işbirliğinin devam etmesinin arzu edildiği belirtildi.