Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

ESNAF SANATKARLAR ODASI VE ÇAN MYO İŞBİRLİĞİ

ESNAF SANATKARLAR ODASI VE  ÇAN MYO İŞBİRLİĞİ

Çan Meslek Yüksekokulu, kurumlararası işbirliğinin güçlenmesi, üniversitenin yerel kalkınmada en önemli paydaşlarından biri olduğu bilinciyle, sivil toplum- üniversite dayanışmasına imza attı.

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası 44. kuruluş yıldönümü 25 Aralık 2015 Cuma günü  çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamında,  Saat 19.30´da S.S. Çan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu'nda seminer düzenlendi. Çan Meslek Yüksekokulu - Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile düzenlenen Seminere Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert,  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Seminere Çan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yunus Yıldırım ''Ahilik Teşkilatı ve Esnaf Kültürü''  konulu sunumunu yaptı. Ahilik ve kurallarından bahsederek, önemini vurguladı.


Çan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İdil Elver de ''Müşteri İlişkilerini Yönetebilme'' konulu sunumunda, değişen pazarlama anlayışı ve müşteri ilişkileri,  müşteri şikayetleri, müşteri sadakati oluşturma konularında bilgiler verdi.

Seminere katılanlar, ‘her iki konuşmacının da yaralı bilgiler verdiğini, bu tür etkinliklere üniversitenin daha çok katılması gerektiğini' dile getirdiler.

İlçenin sivil toplum paydaşlarının bir araya geldiği bu toplantıların sıklıkla yapılması  kararı alınırken, seminer sonrasında  Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine periyodik eğitimlerin verilmesi,  sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

239-yuez-1.png

239-yuez-2.png

239-yuez-3.png

239-yuez-4.png

239-yuez-5.png

239-yuez-6.png