Eğitim-Bir-Sen Temsilcilerinden MYO Müdürü'ne Ziyaret

Çanakkale Eğitim-Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı Resul Can ve  Çan Eğitim-Bir-Sen Eğitim Temsilcisi İlhan Keçeci, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Muhammet Erat'a nezaket ziyaretinde bulundular. Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muzaffer Yücel'in de hazır bulunduğu ziyareti değerlendiren Müdür Doç.Dr. Erat; üniversitelerde çalışan akademik ve idari personelin örgütlenmesi ve sendikaların üye sayısının artmasının olumlu bir gelişme olduğunu, bunun bazı özlük haklarının kazanılmasında çok önemli olduğunu kaydederek, ziyaretin sivil toplum  kuruluşları (STK) ve sendikalar ile üniversite ilişkilerini geliştirme açısından memnuniyet verici bir adım olduğunu belirtti.

254-zmty-r1.jpg