ÇOMÜ Robot Ekibi İzmir'de İkinci oldu

ÇOMÜ Robot Ekibi  İzmir'de İkinci oldu

19 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen, İzmir Gediz Üniversitesi ''3. Gediz Robot Günleri'' Robot Yarışmalarında, ÇOMÜ Robot Ekibi, 1. sınıf öğrencilerine yarışma deneyimi kazandırmak amacıyla katıldığı ''Minisumo Robot Yarışmaları'' kategorisinde 2. olmuştur.

ÇOMÜ Robot Ekibi Sorumlusu Öğr. Gör. Ertuğrul Kanmaz yaptığı açıklamada;

''Bu yarışma, ÇOMÜ Robot Ekibimize yeni katılacak olan (1. sınıfta okuyan) öğrencilerimizi,  ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlama açısından önemliydi. Ekibimize yeni katılacak öğrencilerimizin yarışmada derece alması, bizi memnun etmiştir. Yarışmaya katılmak için öğrencilerimize destek olan Çanakkale Sanayi Sitesi üyesi  METAY OTO' ya ve Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya teşekkür ediyorum.

Ayrıca,

Robot Ekibinin bu yarışmaya katılmasına izin veren ve her zaman desteklerini esirgemeyen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer hocamıza teşekkürler ederim. '' şeklinde açıklama yaptı.

253-rklf-r1.jpg

253-rklf-r2.jpg