Çan- Üniversite Çalıştayı

Düzenlenen Çalıştaya, Çan Kaymakamı Sayın Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkan V. Sayın Harun Arslan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Serdar Kurt, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğretim Görevlisi  Akın Arslan, Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğretim Görevlisi  Uğur Dündar, Çan Meslek Yüksekokulu bölüm başkanları ve akademisyenler, kamu kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Yapılan çalıştay sonucunda, üniversite,  yerel yönetim, STK ve özel sektör işbirliği çerçevesinde, devam eden  öğrencilerin barınma, burs ve staj;  mezun öğrencilerin  istihdam konusu ele alındı. Aynı zamanda üniversite- yerel yönetim - STK  paydaşlıklarıyla   öğrenci  ve  ilçe yararı gözetilerek geliştirilecek projeler konusunda fikir ve fizibilite   çalışmaları  yapıldı.

Çalıştay,   ortak girişim, fikir ve planlama,  iyi dilek ve temennilerle  sona erdi.