Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Çan MYO’da Dereceye Giren Öğrencilere Plaketleri Verildi

2016-2017 öğretim yılını başarı ile tamamlayan Çan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden ilk üçe  giren başarılı öğrencilere, hediye ve plaketleri takdim edildi.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürlük makamında düzenlenen törene; Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet SERT, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat YILDIRIM, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin KANTAR, Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erdem GÜNDOĞDU, Öğr. Gör. Yakup KILIÇARSLAN, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Sertaç Serkan  DOĞRU, Yrd. Doç. Can KÖSE, Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Gülşen DEMİRCAN  ve her iki okulun akademik personel ve idari personelleri, dereceye giren öğrenci velileri katıldılar.

Dereceye giren öğrencilere maddi manevi destekleriyle törende varlığını hissettiren  Çan Belediye Başkanı’nı Abdurrahman KUZU, o günkü yoğun programı dolayısıyla törene katılamamıştır.

Törende yapılan konuşmada:

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat YILDIRIM; “Çan Meslek Yüksek Okuluna 2 yıl önce geldiklerinde, bizim öğrencilik dönemimizde, ‘bu okul nasıl bitecek’ diye düşünürken, adım gibi eminim onlarda aynı şeyi düşünmüşlerdir. Ama şimdi bakıyorlar ki iki sene su gibi geçip gitmiş. Dolayısıyla öncelikle şunu hiç unutmayın, buraya gelene kadar okul döneminde size kayıtsız ve koşulsuz olarak her an yanınızda olan, size her zaman destekleyen öncelikle anne ve babanıza her zaman saygı gösteriyorum. Onların yeri ayrıdır, onlar hiçbir şeyle değişilmeyecek yeri hiçbir şekilde bir başka şeyle tutmayacak özel insanlar. Dolayısıyla onların her zaman kıymetini bilin, Bu süreç içerisinde, arkadaşlarınızla konuştunuz, tartıştınız dediniz ki ‘bir takım hocalardan nasıl geçeceğiz, dersleri nasıl vereceğiz’ ama hepsi su gibi geçti. Hepsinde de yüksek puanları alarak bugün buralara kadar geldiniz. Bugünde bu iki yıllık süreç içerisinde birinci, ikinci ve üçüncülüğü elde ettiniz. Dolayısıyla ben sizi canı gönülden kutluyorum. Bugün de bu kapıdan son kez çıkarken, sakın ola Çan Meslek Yüksekokulu’ndaki hocalarınızı unutmayın. İkincisi Çan Meslek Yüksekokulu’nu unutmayın. Üçüncüsü de Çan´ı unutmayın. Bunlar eminim ki hiçbir zaman unutmayacağınız şeylerdir.  Hocalarınızın bir aynası olan  sizlerden şunu rica ediyorum. Buranın aynası olarak nereye giderseniz gidin her zaman buradan övgüyle bahsedin. Hocalarınızdan övgüyle bahsedin, Çan´dan övgüyle bahsedin. Bizler o zaman gurur duyarız. Sizleri daha farklı yerlerde görmek elbette bizim temennimiz arzumuz. İleride iyi yerlere geldiğinizde, bir meslek sahibi olduğunuzda, (özelde veya devlette) hiçbir zaman Çan Meslek Yüksekokulu’nu kelimesini ağzınızdan düşürmeyin. Çünkü o bizim reklamımız olacaktır, bizim aynamız olacaktır. Sözlerimi daha fazla uzatmadan, bu iki yıllık eğitim öğretim töreninde göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı, sizleri tebrik ediyorum. Bizler Çan Meslek Yüksekokulu olarak kısa dönem içerisinde bu iki haftalık süreç içerisinde birkaç yeri gezme fırsatını bulduk. Çan Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman KUZU, Kale Nakliyat Genel Müdürü Sayın Ahmet SERT ile çok kısa bir sohbetimiz oldu. O sohbetimizde, bize göstermiş olduğu sıcakkanlılığı, üstün bilgiyi göstermesi nedeniyle biz onlara müteşekkiriz. Bu vesileyle de onlara sonsuz teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. En ufak bir isteğimizi kırmadılar, hemen bize geri döndüler. Bu vesile ile buraya katılamayan ama beyanında Çan Belediye Başkanımız Abdurrahman KUZU´ya çok çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kale Nakliyat Genel Müdürü Sayın  Ahmet SERT´e çok çok teşekkürlerimiz iletiyoruz. Ve nacizane Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman KUZU´nun  ve Kale Nakliyat Genel müdürü Sayın Ahmet SERT’in vermiş olduğu bir takım hediyeler var. Onların takdimini yapmak istiyorum” dedi.

Ödül Töreninde dereceye girenlere ödüllerini ve plaketlerini Kale Nakliyat Genel müdürü Ahmet SERT, Doç. Dr. Murat YILDIRIM, Prof. Dr. Çetin KANTAR takdim ettiler.

Çan Meslek Yüksek Okulunda dereceye giren öğrenciler; Çan MYO El sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar bölümü öğrencisi Okul 1. Büşra AYGEN, Çan MYO El Sanatları Bölümü Mimarı Dekoratif Sanatlar Bölümü öğrencisi Okul 2. Kübra İŞLER, Çan MYO El Sanatları Bölümü Mimarı Dekoratif Sanatlar Bölümü öğrencisi Okul 3. Kübra ÖRCÜN.