Çan MYO Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğretim Elemanı Sayısı Beşe Yükseldi

Çan Meslek Yüksekokulu 2016 - 2017 Bahar dönemine yeni  bir  öğretim üyesi ile başladı. Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümüne atanan Yrd. Doç. Dr. Özkan Ateş ile bölüm öğretim elemanı sayısı beşe yükseldi.

Göreve başlayan öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özkan Ateş, 2004 yılında ÇOMÜ Mühendislik fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Araştırma görevlisi olarak göreve başlamıştır. ÇOMÜ mensubu olan Özkan Ateş, Tektonik (Paleotektonik,Neotektonik,Sismotektonik) alanlarında çalışmalarını yürütmekte olup, Mühendislik fakültesi araştırma görevliliği sonrası yapmış olduğu akademik çalışmalar sonucu Çan MYO öğretim üyeliğine atanmıştır. Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat  Yrd. Doç. Dr. Özkan Ateş’e, yeni görevinde başarılar dileyerek, Çan Meslek Yüksekokulu’nun akademik kadrosunun güçlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.