Çan MYO Futbol Takımı Ödül Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) Kuruluşu’nun 25.  Yılı etkinlikleri kapsamında Fakülte ve Yüksekokulları arasında gerçekleştirilen futbol müsabakalarında, Meslek Yüksekokulları arasında birinci, üniversite futbol takımları arasında ikinci  olan Meslek Yüksekokulumuz futbol takımına, kupa ve teşekkür belgeleri verildi.

Futbol takımı öğrencilerini makamında  ağırlayan Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Yıldırım;  öğrencilere teşekkür belgelerini, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin Kantar ve ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Muhammet Erat,  Öğr. Gör. Mustafa Danacı, Öğr. Gör. İdil Elver, Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Gülşen Demircan ile birlikte takdim ettiler. Ayrıca,  Doç. Dr. Murat Yıldırım Çan MYO Futbol Takımı’na katkılarından dolayı Öğr. Gör. Mustafa Danacı’ya ve Öğr. Gör. İdil Elver’e  teşekkür belgelerini takdim ettiler.