Çan MYO' da Dünya Muhasebeciler Günü Panelle Kutlandı

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Dünya Muhasebeciler Günü Panelle Kutlandı 1-7 Mart Dünya Muhasebeciler günü, 5 Mart Salı günü saat 14.00’da Çan Meslek Yüksekokulu’nda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hüseyin YILDIRIM’ın konuşmacı olarak katıldığı panelle kutlandı. Panele, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hüseyin YILDIRIM, Mali Müşavir Stajyeri Fatma AYDIN, Çan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlileri, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Betül KURT, Muhasebe ve Vergi Bölümü 1. ve 2. Sınıf öğrencileri katıldı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hüseyin YILDIRIM öğrencilere muhasebe ile ilgili bilgiler verdi. Muhasebe ve Vergi Bölümünün püf noktalarından bahseden YILDIRIM, öğrencilere yanında staj yapma imkânı sundu. Panel sonunda Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Betül KURT, katılımlarından dolayı Hüseyin YILDIRIM’a çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Program muhasebe gününe özel hazırlanan pastanın kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.