Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU'NDAKİ ÖĞRETİM ÜYESİ SAYISI ARTIYOR
Çan MYO Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü için ilana çıkılan Yardımcı Doçentlik kadrosuna Rektörlük makamı tarafından atama  yapıldı.

Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü'ne atanan Yrd. Doç. Dr. Erdem GÜNDOĞDU, yeni görevine başladı. Aynı zamanda yüksekokulumuz müdür yardımcılığı görevini de yürüten Dr. Erdem GÜNDOĞDU, aynı bölümde uzun yıllardır Dr. Öğretim Görevlisi olarak aynı bölümde  görev yapmaktaydı.

Meslek Yüksekokulumuz  Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü'ne atanan Yrd. Doç. Dr. Erdem GÜNDOĞDU'yu Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muhammet ERAT tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Müdür Doç. Dr. Muhammet ERAT, yaptığı konuşmada ‘prensip olarak Meslek yüksekokulumuzun öğretim elemanı sayısını arttırma hedefinde olduğunu, bu çerçevede öğretim üyesi olarak atanan Dr. GÜNDOĞDU'yla birlikte Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü'nde mevcut 4 öğretim elemanından ikisinin öğretim üyesi olduğunu' belirterek; ‘Üniversitemiz Rektörlük yönetimine öğretim üyesi  kadro tahsisinden dolayı teşekkürlerini' bildirdi.

Yeni atamayla Çan Meslek Yüksekokulu'nda 3 öğretim üyesi ile birlikte toplam  29 öğretim elemanı görev yapmaktadır.

230-xdzi-r1.jpg
230-xdzi-r2.jpg