ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA MUHASEBE HAFTASI VE EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası,   Çan Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkan V. Betül Kurt ve bölüm öğrencilerinin gerçekleştirdiği organizasyonla 8 Mart tarihinde  “Dünya Emekçi Kadınlar“ gününde anlamlı, coşkulu bir organizasyonla kutlandı. Her iki anlamlı günü kutlamak için gerçekleştirilen organizasyona, Çan Meslek Yüksekokulu özellikle kadın hocaların yer aldığı öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından karanfiller dağıtılan ve Muhasebeciler Haftası münasebetiyle, hesap makinası şeklinde pasta kesilen organizasyonda öğretim görevlisi Betül Kurt’un günün, anlam ve önemini belirten konuşmasında: “Buradan ayrıldığınızda, bu kıymetli mesleği yaparsanız eğer; erdemli, ahlaklı, vatanını seven muhasebeciler olarak görevinizi icra etmenizi sizden istiyorum. Hakkımı bu şekilde helal edebilirim. Ayrıca  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kapsamında bütün  kadın hocalarımızın, bütün kadın öğrencilerimizin  Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum”  diyerek iyi dilek ve temennilerini iletti.